keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Loputtomasti - Kiersten White

Paranormaali-sarjan 3.osa.

Evie haluaisi olla ihan tavallinen nuori, mutta hänen yliluonnollinen menneisyytensä ei jätä häntä rauhaan. Kansainvälisessa paranormaalien hallintovirastossa on uusi johtaja, joka haluaa Evien takaisin päämajaan. Pimeän hovin kuningatar puolestaan kiduttaa ihmisiä synkässä valtakunnassaan, ja kaiken lisäksi yliluonnolliset olennot ovat itsepintaisesti sitä mieltä, että Evie on ainoa, joka voi pelastaa heidät mysteeriseltä, hengenvaaralliselta kohtalolta.
Kello lyö koko yliluonnolliselle maailmalle, jonka kohtalo lepää yksin Evien käsissä.
Se siitä normaalista.

Sarjan päätösosa yllätti positiivisesti. Edellisen osan perusteella en ihmeempiä odotellut mutta tämä kirja oli ihan hyvää luettavaa vaikkei loistava-kategoriaan päässytkään. Juoni ei ollut hirveän omaperäinen muttei myöskään ihan ennalta-arvattava. Täytti siis hyvin viihdyttävän, ei juuri ajattelua vaativan kirjan kriteerit. 
  Ratkaisin myös, mikä tässä sarjassa on ottanut niin pahasti päähän. Päähenkilö! En tiedä onko Evie jonkun mieleen mutta minuun ei kyllä uppoa sitten yhtään! "Ai pitääkö mun pelastaa maailma? No jos ei pakoteta vaan saan itse päättää niin ehkä sit." Yhdyn täysin Rethin mielipiteeseen, että Evie ei tee mitään jos asiat ovat hänellä itsellään hyvin, muista viis. Todellista sankariainesta...
  Muuten kirja oli hyvä ja jos tykkää pinkistä niin ehkä tämä omituisen itsekeskeinen maailmanpelastajakin uppoaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti