tiistai 23. kesäkuuta 2015

Yliluonnollisesti - Kiersten White

Paranormaali-sarjan 2.osa.

Evie on vihdoinkin saanut sen tavallisen elämän, josta hän on haaveillut. Järkytyksekseen hän huomaa, että tavallinen elämä voi olla... ...aika tylsää.
Juuri kun Evie alkaa kaivata aikoja Kansainvälisen paranormaalien hallintaviraston leivissä, hän saa mahdollisuuden palata töihin.
Vaan kun yksi tehtävä toisensa jälkeen epäonnistuu, Evie alkaa epäillä koko touhun järkevyyttä. Kun kaiken lisäksi Evien ex-poikaystävä Reth ilmestyy paikalle kertomaan järisyttäviä paljastuksia Evien menneisyydestä, Evielle valkenee, että meneillään on taistelu, joka saattaa syöstä koko maailman kaaokseen. Ja kaiken keskiössä on Evie itse.
Se siitä normaalista.

Tämä kirja ei sytyttänyt sitten yhtään! Alku oli todella tylsää luettavaa. Evie on tavallisessa koulussa mutta arki onkin yllättäen tosi laimeaa eikä mitään hurjaa tapahdu. Sivuja vain yrittää kahlata eteenpäin ja toivoo, että meno kohta paranee. Puolenvälin  jälkeen näin käykin mutta ei meno silti päätä huimaa.
  Evie ottaa myös päähän jatkuvalla narinallaan ja valehtelullaan. Ja mainitsinko jo itsesäälissä rypemisen! Kirjan valopilkku onkin hieman yllättäen uusi henkilö Jack. Hänestä en tykkää oikeastaan yhtään mutta ainakin hän piristää kirjaa joka käänteessä. 
  Iso miinus myös juonen läpinäkyvyydestä. Pahiksen arvaa jo heti kättelyssä joten loppuun ei jää juuri ollenkaan yllätyksellisyyttä. 
  Viimeinen osa on vielä lukematta ja taidan lukaista sen läpi. Eipä siihen kauaa mene vaikka teos olisi yhtä huono kuin tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti