sunnuntai 30. elokuuta 2015

Selviytyjät - Gena Showalter

Intertwined-sarjan 2.osa.
Aden Stone jatkaa elämäänsä ranchilla ja on saavuttanut jo ohjaajansa luottamuksen hyvän koulumenestyksensä ansiosta. Adenin päässä asuu kodittomia sieluja, jotka eivät aina anna hänelle rauhaa ja ulkopuoliset tulkitsevatkin hänen sielujen kanssa käymänsä keskustelut mielenvikaisuudeksi.
Oklahoman Crossroadsin lukio on enemmän kuin pinnan päälle näyttää. Adenin ja hänen ystäviensä ympärillä suorastaan parveilee yliluonnollisia olentoja. Aden on rakastunut vampyyriprinsessa Victoriaan, koulun priimus Mary Ann seurustelee ihmissuden kanssa ja yhdessä toverukset saavat kerätä kaiken rohkeutensa selviytyäkseen peikkojen, noitien ja haltioiden juonista.
Ikiaikainen vampyyri Vlad Seivästäjä tuhotaan ja Adenin täytyisi näyttää paikkansa uutena kuninkaana, mutta kuinka ihminen ja monen joukon puolustaja selviytyy tehtävästä? Ei ainakaan vuodattamatta verta…

Mukavan viihdyttävä myös tämä sarjan toinen osa mutta ei kyllä edelliselle kirjalle pärjää. Joissakin kohdissa tuntui menevän vähän yli, kuinka kauheaa Adeni elo on. Taisi kuolla peräti kolme kertaa saman kirjan aikana. Taitaa olla jonkinlainen ennätys... 
  Muuten meno oli vauhdikasta mutta ei erityisen tunteita herättävää. Tykkäsin kovasti Mary Annin ja Rileyn kuviosta aiemmassa kirjassa mutta tässä se jotenkin lässähti. Eikä syy ollut pelkästään olosuhteissa vaikka niilläkin oli osansa. Vähän lisää sitä aiempaa kipinää olisin kaivannut!
   Sanoisin, että kirja toimi hyvin bussilukemisena mutta ei oikein sävähdyttänyt. Nyt pitäisi vain saada seuraava osa käsiinsä jostain. Kirjastosta sitä ei jostain syystä löytynyt kuin englanniksi. Käyhän sekin paremman puutteessa mutta jatkan etsintöjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti