tiistai 3. helmikuuta 2015

Fifty Shades: Vapautettu - E.L.James

Fifty Shades of Grey -trilogian 3.osa.

Kuvahaun tulos haulle fifty shades vapautettuAnastasia Steele saa viimein omakseen Christian Greyn. Häämatka on intohimoa täynnä, mutta pian Anastasia joutuu huomaamaan, että Christianin synkkä menneisyys varjostaa yhä heidän onneaan.

"Täälläkö?" Hänen äänensä on karhea. Kuinka hän pystyy kiihottamaan minut äärimmilleen yhdellä ainoalla sanalla? "Täällä. Haluan sinua. Nyt heti."

Ei tätä sarjaa oikeastaan jaksa lukea kuin kerran kokonaisuudessaan. Juoni on niin heppoinen sarjan viimeisessä osassa, että kaiken muistaa vaivatta ulkoa jo ensimmäisen lukukerran jälkeen. Christianistakin on tullut niin lälly ettei pariskunnan puuhat jaksa enää kauheasti kiinnostaa. Ja muuten meno on samaa vanhaa kuin aiemissa kirjoissa.
  Anastasia taas alkoi ärsyttää kun oli koko ajan kyttäämässä, tapaako Christian rouva Robinsonia vai ei. Ja Christian ärsytti kun vahti edelleen kuin haukka omistustaan eli Anaa. Eli ei mitään uutta...
  Eipä tästä kirjasta paljon sanottavaa löydy. Ensimmäisen osan pariin palaan varmasti jatkossakin mutta tämän kirjan osalta taisi kyllä olla tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti