torstai 21. elokuuta 2014

Herätetty rakastaja - J.R.Ward

Entinen veriorja, vampyyrisoturi Zsadist kantaa yhä kärsimyksen ja nöyryytyksen täyttämän menneisyytensä arpia. Karkaisemattomasta raivostaan ja julmista teoistaan tunnettua villiä taistelijaa pelkäävät yhtä lailla niin ihmiset kuin vampyyrit. Viha on Zsadistin ainoa kumppani ja kauheuksien tekeminen tämän ainoa rakkaus – kunnes soturi pelastaa Harvennuskunnan kynsistä kauniin vampyyrinaaraan.
Bellaa alkaa heti kiehtoa Zsadistissa kihisevä voima. Zsadistin tarve kostaa Bellan vangitsijoille ajaa kuitenkin uroksen hulluuden rajoille. Bellan on autettava rakastajaansa parantamaan menneisyyden haavat ja löytämään tulevaisuus naaraansa rinnalla…
Sarjan kolmas osa on taattua Wardin laatua. Synkän Zsadistin tarina kiehtoi uteliaisuutta jo aiemmissa osissa ja soturin menneisyys on kieltämättä rakaa luettavaa. Tarinan karmeutta vielä lisäsi se tosiasia, että vampyyrit elävät niin pitkään. Orjuusaikaa ei siis mitattu vuosina vaan vuosikymmeninä! Ei ihme, että Zsadist on sekaisin. 
   Valoa on kuitenkin näkyvissä. Bellan ja Zsadistin kanssakäyminen on ihanaa luettavaa ja Zsadist on jotenkin niin lutuinen kiintyneenä uroksena. Kaikki ei tietysti mene ihan helposti menneisyyden haamujen takia ja Bellan perheellä on myös sanansa sanottavana. 
   Huippu kirja, joka kannattaa lukea!

2 kommenttia:

 1. Hei! anteeksi kun näin tätä kautta kyselen mutta mahtaisiko sinulla olla tämä kirja tallessa vielä? :) olisin kiinnostunut ostamaan sen ja maksamaan postituksen!

  Ystävällisin terveisin,
  n-e-r-i@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Olen itse lainannut kirjan kirjastosta joten omasta hyllystä ei valitettavasti löydy. Toivottavasti löydät jostain muualta!

  VastaaPoista