sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Yön perintö - C.J.Daugherty

Night School -sarjan 2.osa.


Allien elämä sisäoppilaitoksessa käy vaaralliseksi. Suojellako perhettään vai luottaako uusiin ystäviin?
16-vuotias kapinallinen Allie on löytänyt Cimmerian sisäoppilaitoksesta toisen kotinsa. Koulu on tuonut hänen elämäänsä myös Carter Westin, unelmien poikaystävän.
Cimmeriassa toimii Yökouluksi kutsuttu salaseura. Se paljastuu vaikutusvaltaiseksi salaiseksi organisaatioksi, jonka jäsenet ulottavat valtansa paljon koulua pidemmälle. Yökoululla on myös vihollisia, näiden joukossa Allien kadonnut veli. Pian selviää, että Allie ja kaikki muutkin koulun oppilaat ovat suuressa vaarassa.
Tartuin innolla sarjan toiseen osaan, koska ensimmäinen kirja vei niin täysin mukaansa. Toinen kirja oli kuitenkin iso pettymys. Suurimmat salaisuudet paljastettiin jo ensimmäisessä luvussa ja lopputeksti toisti lähinnä aiemman kirjan teemoja. Allien, Carterin ja Sylvainin kolmiodraaman olisi voinut jättää yhteen kirjaan eikä Jon käytöksen olisi tarvinnut noudattaa täysin samaa kaavaa kuin edellisessä. Eipä tällä kirjalla oikein ollut mitään yllätyksiä tarjottavana, siksi varmaan tämä blogipäivityskin on viivästynyt. Kevyttä luettavaa oli edelleen, joten elämme toivossa, että seuraava olisi parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti