keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Engelsfors: Tuli


Engelsforsia piinaa poikkeuksellinen kuumuus. Valitut ovat odottaneet peloissaan demonien seuraavaa siirtoa, mutta tällä kertaa vaara uhkaa kaupunkia täysin uudelta taholta. Paha on palannut Engelsforsiin.
Valitut tulevat yhä läheisimmiksi toistensa kanssa ja joutuvat taas kerran huomaamaan, ettei edes magia pysty tuomaan helpotusta onnettomaan rakkauteen tai särkyneisiin sydämiin. Pelastaakseen Engelsforsin, heidän on pystyttävä kohtaamaan itsensä ja toisensa kokonaan uudella tavalla.
Tuli on urbaania, skandinaaviseen koulumaailmaan sijoittuvaa, koukuttavaa fantasiaa. Teos kertoo vetoavasti nuorena olemisen vaikeudesta, koulukiusaamisesta, ihastumisista ja kaiken voittavasta ystävyydestä.
Sarjan toinen osa oli piinaavan jännittävä alusta loppuun eikä kirjaa olisi millään malttanut laskea käsistään! Neuvosto lähettää edustajansa tutkimaan Anna-Karinin magian väärinkäyttöä eivätkä Valitut uskalla edelleenkään luottaa Neuvoston arviointikykyyn. Viholliset ovat muutenkin kokoamassa joukkojaan, joten Valittujen on korkea aika tiivistää rivinsä. 
Idaan päästiin tässä kirjassa tutustumaan paljon paremmin ja löytyihän sieltä kovan kuoren alta muutakin kuin pinnallinen koulukiusaaja! Kaikki päähenkilöt oppivat myös käyttämään paremmin magiaansa eivätkä vain joutuneet odottamaan kohtaloaan kuten edellisessä kirjassa. Mielestäni tämä kirja oli parempi kuin ensimmäinen, koska henkilöt olivat jo tuttuja eikä koko ajan tarvinnut vain odottaa, kuka kuolee seuraavaksi. Suosittelen kyllä ehdottomasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti