perjantai 26. syyskuuta 2014

Paljastettu rakastaja - J.R.Ward

Mustan tikarin veljeskunta -sarjan neljäs osa.

Butch O'Neal on synnynnäinen taistelija. Piinkova entinen murhapoliisi on ainoa ihminen, joka on koskaan päässyt Mustan tikarin veljeskunnan sisäpiiriin. Butch haluaa taistella vampyyrien rinnalla heitä vainoavaa Harvennuskuntaa vastaan, eikä hänellä ole mitään menetettävää. Butch on rakastunut aateliseen vampyyrinaiseen, Marissaan, jota ei kuitenkaan usko voivansa saada omakseen. Rakkautta tai ei, ainakin hän voi taistella veljeskunnan rinnalla.
Tapahtumat saavat kuitenkin kohtalokkaan käänteen – laittaessaan oman henkensä likoon pelastaakseen siviilivampyyrin lessereiden kynsistä Butch joutuu itse Harvennuskunnan pimeimmän voiman pauloihin. Veljeskunta pyytää Marissaa apuun Butchin pelastamiseksi, mutta on mahdollista ettei edes Marissan rakkaus voi tätä enää pelastaa.
Tämä kirja oli ihan huippu! Luin sen jo toiseen kertaan mutta aivan loistava se oli edelleen. Butch on yksi suosikkihahmoistani ihanan röyhkeän asenteensa takia. Marissa ei ole lempihahmoni mutta elämässään tapahtuvan suuren muutoksen jälkeen hän päättää ottaa elämän omiin käsiinsä ja näyttää Glymeralle närhen munat! Ihan parasta! 
Butchin ja Marissan suhde on alusta lähtien ollut yhtä ylä- ja alamäkeä ja sama meno jatkuu. Kummallakin on omat ongelmansa ja molempien täytyy saada elämänsä hallintaan ennenkuin yhteiselo on mahdollista. Lisäviehätystä tuo Vishoushin ja Butchin välinen suhde, joka on varsin mielenkiintoinen. V on ihan lempparini omine erikoisuuksineen ja Butch ottaa kaiken niin tyynen rauhallisesti. Seuraava kirja on muistaakseni Vishoushista joten sitten saa lukea pojista lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti