sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Fifty Shades of Grey: Satutettu - E.L.James

Fifty Shades of Grey -sarjan toinen osa.

Ensimmäisen kirjan kuumien ja dramaattisten kohtauksien jälkeen Anastasia ei pysty unohtamaan harmaasilmäistä komeaa Christiania. Intohimo heidän välillään räiskyy edelleen eikä Anastasia ole varma haluaako hän upota syvemmälle Christianin maailmaan, joka on täynnä toinen toistaan järkyttävämpiä asioita miehen menneisyydestä.

Mukavan leppoisaa luettavaa! Eihän tämä toinen osa mitenkään ensimmäiselle kirjalle pärjää. Toisaalta sain tämän nyt vasta toisen kerran luettua loppuun joten loppukohtaus ei ollut kovin kirkkaasti muistissa. Olen toiveikas sen suhteen, että kolmas osa menisi samaan putkeen.
  Eniten kirjassa häiritsi kirjan tiivis tahti. Aikaisemmilla kerroilla lukeminen on ollut ajoittain todella raskassoutuista. Varsinkin kohtaukset, joissa Ana on töissä. Pitääkö kaikki kahvinhakemiset ym. selittää?! Toisaalta tuntuu aika kovalta työtahti, jos yhdeksästä vähintään kuuteen on ihan normipäivä. Eihän sitä hirveästi muuta ehdi tekemään! (Tai ilmeisesti pitää herätä keskellä yötä touhuamaan kaikenlaista.) Muutenkin häiritsee kun Kate on matkoilla vain kaksi viikkoa mutta on kuitenkin poissa suuren osan ensimmäistä ja toista kirjaa. Voisihan tapahtumat jakaa hieman pidemmälle aikavälille niin saisi lukijakin vähän hengähtää. Anakin tuntuu kirjan alussa niin hätäiseltä kun heti epäilee suhdetta vaikka sitä on jatkunut vasta kaksi päivää! 
  Ihan hyvä kirja kuitenkin. Kolmannen osan kimppuun käyn heti kun saan muut rästikirjat luettua. Kirjapinolla tosin tuntuu olevan taipumus kasvaa ihan itsestään...
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti