sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Uusi alfa - Rachel Vincent

Faythe Sanders elää keskellä myrskyä. Heidän laumansa on kärsinyt suuria tappioita ja koko ihmiskissarotu on vaarassa ajautua vilpillisen hallitsijan pauloihin. Faythen lauma jaksaa kuitenkin taistella olemassaoloaan ja oikeutta vastaan.

Samaan aikaan Faythen on myös tehtävä henkilökohtaisia valintoja. Hänen on punnittava kumpaa hän enemmän rakastaa: Marcia vai Jacea.

Elämä ei ole aina helppoa, mutta jos kunnon myrskyistä selviää, voi olla mukana toteuttamassa jopa vallankumousta, ja se jos mikä tekee elämästä mielekkään periksiantamattomalle Faythelle.


Odotin paljon tältä viimeiseltä kirjalta mutta jouduin kyllä pettymään. Sota saatiin loppuun ja laumalle valittua seuraaja mutta siihen se jäikin. Kirjan lopussa todettiin vain tyyliin: "Nyt naaraskissoilla on aidosti mahdollisuus valita oma tiensä kun Faythe on johdossa". No miten asiat ovat muka muuttuneet jos naaraita on edelleen 1/10 uroksiin verrattuna!? Joku tieteellinen läpimurto tai edes villikissojen naaraiden vieminen olisi ollut paikallaan. Kulkukissojen kanssa sentään tapahtui pienenpientä edistystä. Huono päätös hyvälle sarjalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti