lauantai 28. kesäkuuta 2014

Halki ikiyön - Veronica Rossi

Paljaan taivaan alla -teos tutustutti dystopiafanit virtuaalimaailmoissa eläneeseen Ariaan ja luonnon armoilla kasvaneeseen Perryyn. Aika ja välimatka eivät erottaneet kaksikkoa, mutta maailma heidän ympärillään on muuttunut. Perryn asema vuorovetisten veriherrana on haastava ja heimon suhtautuminen Arian menneisyyteen avoimen vihamielinen. 

Pahenevat eetterimyrskyt kiristävät tunnelmaa, ja tunteiden ja velvollisuuksien repimät rakastavaiset ajautuvat myrskynsilmään. Heidän yllätyksellinen kohtaamisensa punoi kerran kaksi täydellisen erilaista tarinaa yhteen. Aria huomaa pelkäävänsä, että tällä kertaa ainoa tapa pelastaa sekä itsensä että Perry on purkaa tuo side lopullisesti.

Sarjan toinen osa jatkaa Perryn ja Arian tarinaa selvästi synkemmissä tunnelmissa. Rakastavaisten tarinat erkanevat varsin pian omiksi poluikseen joten romanttista kanssakäymistä tässä kirjassa ei juuri ole. Ykkösosan muihin hahmoihin päästään tutustumaan vähän syvemmin ja varsinkin Roar osoittautui entistä ihanammaksi hahmoksi. Ihan hirveästi ei tämä kakkososa sytyttänyt. Huumoria oli saatu nyt vähän enemmän mukaan mutta muuten ei yltänyt edellisen osan tasolle.

Arvosana: 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti